Uutinen

Asiakaspalvelumme ruuhkautuu hetkellisesti

Sähkö ja sen hinta puhuttaa nyt koko Suomessa, ja tämä näkyy myös asiakaspalvelussamme.
Asiakaspalvelukumppanin vaihtuminen näkyy asiakkaille vain siten, että aukioloaika on jatkossa kello 9-17.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Asiakaspalvelumme ja tekninen asiakaspalvelumme vastaavat arkisin klo 9–17 numerosta 010 192 800 pidentyneen jonotuksen jälkeen. Soittajan kannattaa jäädä odottamaan vuoroaan, sillä soittamalla uudestaan jonotus alkaa uudestaan.

Jos emme pysty vastaamaan puheluusi, pyydämme sinua lähettämään asiasi sähköpostitse asiakaspalveluumme osoitteella asiakaspalvelu@kajave.fi.

Sähköisessä Oma Energia -palvelussamme voit seurata sähkönkulutustasi, tarkistaa sähkösopimuksesi hinnat ja tilata ilmoitukset sähkökatkoista.

Verkkoyhtiö Kajaven asiointipiste Kajaanissa, osoitteessa Ahontie 1, palvelee ainoastaan ajanvarauksella. Voit varata ajan numerosta 010 226 000 arkisin klo 8–16.

Haluatko puhua laskun eräpäivästä?

Laskun maksamiseen, perintään ja eräpäivän siirtoihin liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Ropo Onlinen asiakaspalveluun numerossa 09 4246 1357. Palvelu on avoinna arkisin klo 9–20 ja lauantaisin klo 9–15.

Liittyykö asiasi sähkönmyyntisopimukseen?

Loisteen kanssa tehdyt sähkösopimukset ja sähkönmyynti kuluttajille siirtyivät vuonna 2021 Lumme Energialle. Olethan sähkön myyntiin liittyvissä asioissa (kuten hinnantarkistuksessa tai sopimuksen kilpailuttamisessa) yhteydessä suoraan omaan sähkönmyyntiyhtiöösi.

Kajave ei myy sähköä, vaan asiakkaamme voivat ostaa sähkön verkkoonsa haluamaltaan sähkönmyyntiyhtiöltä. Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen toimitusvelvollinen sähkönmyyjä on Lumme Energia.

Me sähköverkkoyhtiö Kajavella vastaamme sähköverkon rakentamisesta ja kunnossapidosta. Verkon avulla jakelemme sähkön kuluttajille ja huolehdimme sähkön mittauksesta. Päivystämme ympäri vuorokauden ja olemme valmiina korjaamaan mahdollisesti verkkoon tulevat viat, jotka voivat aiheuttaa sähkökatkoja.

Kaipaatko energianeuvontaa?

Tiesithän, että energian säästövinkkejä löydät helposti nettisivuiltamme asiakkaille.kajave.fi

Saamme asiakaskyselyjä myös epätodennäköisestä sähköpulasta, johon Suomessa on varauduttu hyvin.

 

Lue lisää:
Mitä tapahtuu, jos sähköstä tulee pula?