Määräaikainen sähköliittymä

Määräaikainen sähköliittymä soveltuu tilapäiseen sähkön tarpeeseen, esimerkiksi tapahtumien tai lyhytaikaisen työkohteen sähköistämiseen.
Tilapäinen sähköliittymä tapahtumiin ja työmaalle

Kajave sähköistää tapahtumat ja työkohteet

Määräaikainen sähköliittymä soveltuu pieneen, tilapäiseen sähkönkäyttöön, jota varten ei tarvita  pysyvää sähköliittymää. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat rakennustyömaat, tapahtumat, näyttelyt ja messut.

Tuote edellyttää etukäteen määritellyn käyttöjakson. Määräajan kuluttua sähköntoimitus lopetetaan. Kun tarvitset tilapäisen liittymän esimerkiksi tapahtumaan tai lyhytaikaisen työkohteen sähköistämiseen, olethan meihin yhteydessä

Tarvitsetko työmaakeskuksen sähköä varten?

Verkostourakoitsijamme vuokraavat työmaakeskuksia rakennusaikaiseen sähkönkäyttöön. Työmaakeskuksesta voi tehdä tarjouspyynnön samalla, kun tekee liittymissopimuksen. Asiakaspalvelumme välittää pyynnön rakentavalle verkostourakoitsijalle, joka ottaa yhteyttä rakentajaan.

Jos pysyvä liittymissopimus on tehty ja liittymä maksettu ennen työmaakeskuksen toimitusta, asiakas saa työmaasähkön käyttöpaikalleen valitsemansa tuotteen hinnalla.