Oma Energia -palvelu asiakkaitamme varten

Oma Energia -palvelusta tarkistat kätevästi oman kaukolämpösopimuksesi ja laskusi.
Kajaven Oma Enegia -palvelu

Tervetuloa Oma Energia -palvelun käyttäjäksi!

Oma Energia -palvelussa voit selata kaukolämpölaskujasi, tarkistaa omat sopimustietosi, päivittää yhteystietosi tai jättää meille viestin. 

Ensimmäisellä kerralla palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi.

Kun käytät Oma Energia -palvelua ensimmäistä kertaa, rekisteröidy

Klikkaa ”Kirjaudu sisään” nettisivun oikeasta yläreunasta tai tämän tekstin alla olevasta painikkeesta

Luo itsellesi uusi käyttäjätunnus valitsemalla ”Rekisteröidy yksityisasiakkaaksi”. Uuteen palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi. 

Jos rekisteröityminen päättyy virheilmoitukseen, voit jatkaa tämän lomakkeen avulla.  

Kirjautuminen jatkossa

Kun olet luonut tunnukset edellä mainitulla tavalla, voit jatkossa kirjautua palveluun antamalla sähköpostiosoitteesi (=käyttäjätunnus) ja antamallasi salasanalla.

Jos unohdat salasanasi, klikkaa vaihda salasana

Jos unohdat käyttäjätunnuksesi (rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja/tai), klikkaa tunnus unohtui. Pankkitunnusten avulla näet antamasi käyttäjätunnuksen ja voit uusia siihen liitetyn salasanan

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

 

Näet Oma Energia -palvelussa kaukolämpölaskusi ja oman kaukolämpösopimuksesi hinnat. Voit myös päivittää yhteystietosi tai lähettää meille viestin.