Uutinen

Kokkolan Energia lopettaa sähkönmyynnin Kainuuseen – Asiakkaiden tehtävä uusi sähkösopimus

Kajaven sähkönjakelualueella asuvien Kokkolan Energian asiakkaiden kannattaa viipymättä varmistaa tuleva sähkönsaantinsa. Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset päättyvät 30.9.
voimalaitos

Uusi sähkösopimus kannattaa tehdä heti

Sähkönmyyntiyhtiö Kokkolan Energia on lopettamassa toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset, joilla se myy sähköä Kokkolan ulkopuolelle.  Sähkönmyynti päättyy 30. syyskuuta, ja Kokkolan Energian nykyisten asiakkaiden pitää itse tehdä uusi sähkösopimus toisen myyjän kanssa. Kajave ei voi  automaattisesti siirtää sopimusta.

Kokkolan Energian määräaikaiset sopimukset jatkuvat sovitun sopimuskauden loppuun. 

Sähkönmyyjää voi etsiä ja uusien sähkösopimusten hintoja voi kilpailuttaa esimerkiksi Energiaviraston ylläpitämällä sahkonhinta.fi -sivustolla.

Uusi sähkönmyyjä ilmoittaa Kajaveen sopimuksen alkamisesta. Sähkönmyyjä tarvitsee kuitenkin vähintään 14 vuorokautta sähkötoimituksen aloittamiseen. Siksi uusi sopimus on syytä tehdä heti tai viimeistään 30.9.2022.

Jos uutta sähkösopimusta ei ole tehty syyskuun loppuun mennessä, Kajave huolehtii sähkönsaannista 14.10. asti hintaan 0,5 e/kWh. Jos uutta sähkösopimusta ei tehdä kenenkään kanssa,  emmekä saa uudelta sähkönmyyjältä tietoa uudesta myyntisopimuksesta, joudumme keskeyttämään sähköntoimituksen 14.10.2022 alkaen.

Autamme sinua mielellämme sähkönmyyjän vaihtoon liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa numerossa 010 192 800 kello 9–17. Lisätietoja löytyy myös osoitteesta energiavirasto.fi.