Uutinen

Karhu Voima hakeutui konkurssiin – Asiakkaiden tehtävä uusi sähkösopimus heti

Kajaven sähkönjakelualueella asuvien Karhu Voiman asiakkaiden kannattaa viipymättä varmistaa tuleva sähkönsaantinsa.
Tummat pilvet kerääntyvät viljapellon ylle.

Karhu Voima hakeutui konkurssiin 19. syyskuuta, ja sen nykyisten asiakkaiden pitää tehdä uusi sähkösopimus toisen myyjän kanssa. Kajave ei voi voi paikallisena verkkoyhtiönä automaattisesti siirtää sopimusta, vaan sähkönmyyntisopimus on tehtävä itse.

Löydä uusi sähkönmyyjä heti

Sähkönmyyjää voi etsiä ja hintoja kilpailuttaa esimerkiksi Energiaviraston ylläpitämällä sahkonhinta.fi -sivustolla. Uusi sähkönmyyjä ilmoittaa Kajaveen sopimuksen alkamisesta. Yleensä uudelle sähkönmyyjälle tulisi varata vähintään 14 vuorokautta sähkötoimituksen aloittamiseen. Koska Karhu Voiman sähkösopimus päättyi 20.9., uusi sopimus on syytä tehdä heti.

Kajave huolehtii Karhu Voiman asiakkaiden sähkön saannista 18.10. asti hintaan 0,5 e/kWh. Jos uutta sähkösopimusta ei ole tehty uuden sähkönmyyjän kanssa siihen mennessä, emmekä saa uudelta sähkönmyyjältä tietoa uudesta sähkösopimuksesta, joudumme keskeyttämään sähköntoimituksen 18. lokakuuta.

Autamme sinua mielellämme sähkönmyyjän vaihtoon liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa numerossa 010 192 800 kello 9–17. Lisätietoja löytyy myös osoitteesta energiavirasto.fi.