Uutinen

Kajave Oy:n ja Loiste Lämmön asiakaspalvelukumppani vaihtuu

Sähköverkkoyhtiö Kajaven ja kaukolämpöyhtiö Loiste Lämmön asiakaspalvelun ja teknisen asiakaspalvelun tuottaa jatkossa Call Waves Solutions Finland Oy.
Asiakaspalvelukumppanin vaihtuminen näkyy asiakkaille vain siten, että aukioloaika on jatkossa kello 9-17.

”Olemme iloisia, että saimme kumppaniksemme yrityksen, jolla on alamme asiantuntemusta ja vankkaa kokemusta sähköverkoista ja kaukolämmöstä,” sanoo Kajaven asiakkuuspäällikkö Maarit Tuovinen.

Uusi sopimuskumppani valittiin julkisen kilpailutuksen jälkeen. Aikaisemmin Kajaven ja Loiste Lämmön asiakaspalvelusta ja teknisestä asiakaspalvelusta vastasi kaksi eri toimijaa. Uuden sopimuksen myötä molemmat vastuut siirtyvät Call Waves Solutions Finland Oy:lle 30.5.2022 alkaen.

”Asiakas on meille ykkönen ja haluamme pitää kiinni korkealaatuisesta asiakaspalvelusta. Uskon, että voimme kehittää asiakkuuksien hoitoa edelleen yhdessä Call Wavesin kanssa,” kertoo asiakkuuspäällikkö Marko Saviniemi Loiste Lämmöstä.  Kaukolämpö on suosituin lämmitysmuoto Kajaanissa.

Helppoutta asiakkaalle

"Yhteistyö Kajaven ja Loiste Lämmön kanssa on meille merkittävä askel uuteen toimintamalliin. Tuotamme yhdessä yhteistyökumppanimme Elvera Oy:n kanssa ratkaisun, jossa asiakaspalvelu ja tekninen asiakaspalvelu näkyvät asiakkaalle selkeänä ja yksinkertaisena kokonaisuutena alusta loppuun”, kertoo Call Wavesin toimitusjohtaja Piia Puotinen.

Tulevaisuudessa asiakas saa hoidettua sopimukset ja laskutuksen sekä teknisiin palveluihin kuuluvat tilaukset ja sähkömittariin liittyvät asiat samasta asiakaspalvelusta.

”Kumppanuuden myötä odotamme pääsevämme kehittämään palvelua tiiviissä vuorovaikutuksessa eri osapuolten kanssa”, Puotinen sanoo.

Palvelunkehittämisen apuna on uusi ja monipuolinen asiakasraportointi. Asiakas voi vastata suoraan yhteydenoton jälkeen tyytyväisyyskyselyyn.

”Saamme jatkossa reaaliaikaista ja arvokasta tietoa palvelun laadusta suoraan kuluttajalta. Tiedon avulla voimme kehittää palvelujamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin”, Kajaven Maarit Tuominen kertoo.

Palvelua ihmiseltä ihmiselle

Lähes 200 henkeä työllistävä Call Waves Solutions Finland tuottaa ulkoistettua asiakaspalvelua, myyntiä ja vaihdepalveluita. Sillä on 15 vuoden kokemus energia-alasta. Yhtiön muita toimialoja ovat verkkokauppa sekä liikenne- ja finanssiala.

”Meillä on kokenut ja sitoutunut henkilökunta. Myös pitkälle kehitetty tekniikkamme tukee sitä, että asiakaspalvelijamme pääsee aidosti keskittymään asiakkaaseen. Tarjoamme palvelua ihmiseltä ihmiselle”, kertoo Piia Puotinen.

Sähköverkkoyhtiö Kajave ja kaukolämpöyhtiö Loiste Lämpö kuuluvat Loiste-yhtiöihin.