Uutinen

Haemme verkon suojauksen ja kunnossapidon yleissuunnittelijaa

Tehtävä sisältää jakeluverkon ja suurjännitteisen jakeluverkon kunnossapidon yleissuunnittelua ja verkon suojauksen suunnittelua. Osallistut myös kunnossapidon ohjaukseen ja katselmuksiin sekä kumppanuuksiin liittyviin neuvotteluihin.
Luminen havupuu aurinkoisessa säässä

Toimipisteesi sijaitsee Kajaanissa, mutta voit osan aikaa työskennellä myös etänä.

Olet koulutukseltasi esim. sähkövoimatekniikan insinööri tai DI ja sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä esim. suojaussuunnittelusta. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin ja vaikuttaviin hankkeisiin, joiden kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Perehdytämme hyvin tehtävään ja saat tueksesi 5 henkilön asiantuntijatiimin sekä kattavat työsuhde-edut. Odotamme sinulta innokasta ja kehittämisorientoitunutta työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Toimimme asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti ja menemme yhdessä ja uteliaasti kohti uutta.  Laita rohkeasti hakemusta ja tule elämäniloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kajave Verkostopäällikkö Annastiina Kangas p. 040 581 3687, to 19.1. klo 14–16, pe 20.1. klo 12–13 ja ke 25.1. klo 14–16 sekä MPS konsultti Minna Moilanen p. 040 8496215.