Tilaa keskeytysviestit

Oma Energia -palvelumme tuo tiedon sähkökatkosta sinulle kätevästi tekstiviestinä tai sähköpostiisi.
Taskulamppu

Keskeytykset sähkönjakelussa ovat harmillisia. Palvelumme avulla voit halutessasi saada sähkönjakelun keskeytyksistä tiedot kätevästi tekstiviestinä tai sähköpostitse. Palvelumme on sinulle maksuton ja koskee niitä käyttöpaikkoja, jotka sijaitsevat Kajaven alueella.

Miten saan keskeytysviestipalvelun käyttööni?

Ota keskeytysviestit käyttöön joko Oma Energia -palvelussa tai soittamalla asiakaspalveluumme, numeroon 010 192 800 (ma-pe klo 9-17).

 

Mistä tiedän, onko palvelu käytössäni?

Saat palvelun avauksesta vahvistuksen tekstiviestinä. Jos olet vaihtanut tekstiviestitiedottamisen sähköpostiksi, saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit milloin tahansa tarkistaa ja muuttaa tietojasi Oma Energia –palvelun Yhteystiedot-lomakkeella.

Miten toimin, jos yhteystietoni muuttuu?

Päivitä tietosi Oma Energia -palvelussa tai ilmoita niistä asiakaspalveluumme. Jos muutat Kajaven verkkoalueella toiseen osoitteeseen, ota keskeytysviestit käyttöön myös uuteen kotiisi.

 

Millaisista sähkökatkoista saan viestin?

Silloin, kun sähköverkkoa huolletaan tai rakennetaan, ja kyse on nk. suunnitellusta huolto- tai käyttökeskeytyksestä, lähetämme siitä tiedon etukäteen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Äkillisissä, esimerkiksi kovan tuulen aiheuttamissa keskeytyksissä saat viestin silloin, kun katkos kestää yli 10 minuuttia. Jos sähkökatko jatkuu pidempään, lähetämme myös arvion sen kestosta.

Pystymme ilmoittamaan keskijänniteverkon vioista, koska ne näkyvät automaattisessa verkonvalvontajärjestelmässämme. Sen sijaan pienjänniteverkon vikaantumista automaatio ei tunnista, joten niistä pystymme lähettämään tietoa sen jälkeen, kun ensimmäinen kyseistä pienjännitelinjaa koskeva vikailmoitus on tehty.

Millä muilla tavoilla voin saada tietoa sähkökatkoista?

Meneillään olevat keskeytykset näet nettisivujemme sähkökatkokartalta. Koko Suomea koskevan tilanteen saat selville valtakunnallisesta kartasta. Suurhäiriöiden aikana tilannetta voi seurata myös nettisivujemme uutisista ja Twitter-tililtämme.

Lue lisää sähkökatkoista ja niihin varautumisesta