Puunkaato

Jos suunnittelet puun kaatamista sähköverkon läheisyydessä, varmista toimenpiteen turvallisuus etukäteen.
Puunkaato sähköverkon lähellä

Apua puunkaatoon

Oletko kaatamassa puun tai puita ilmajohdon läheltä? Sovi kaatotyöstä aina metsurin kanssa, joka arvioi, miten työ voidaan tehdä turvallisesti ja sähköjohtoja vahingoittamatta. Annamme kaatoluvan puhelimitse ja tarvittaessa puunkaatoapua paikan päällä.

Jos työn suorittaja tai puiden kaataja katsoo, että pienjännitejohto tulee kaadon ajaksi laskea alas, annamme kaatoluvan useimmiten puhelimitse. Jos puut sijaitsevat lähellä suurjännitelinjoja, asentajamme tulee paikan päälle puunkaadon ajaksi. Suurjännitelinjan tunnistaa kolmesta selvästi toisistaan erillään olevasta johtimesta. Johtimien etäisyys toisistaan on vähintään kymmeniä senttejä.

Puunkaatoapu on maksuton palvelu silloin, kun ilmajohto on vaarassa vahingoittua. Kaadamme puut silloin, kun puut ovat ammattimetsurin arvion mukaan ilmajohdoille vaarallisia. 

Huomaathan, että jos puu tai puita on kaadettu luvatta ja sähkölinja vahingoittuu, asiakas on velvollinen maksamaan vahingosta aiheutuneet kulut.

 

Ota meihin yhteyttä!

Jos metsurisi ei voi kaataa puuta, ota yhteyttä ensisijaisesti oheisella lomakkeella tai soita numeroon 010 208 4402. Puunkaadon neuvonta palvelee arkisin kello 9-15.

Muistathan aina, ettei sähkölinjaan kaatunutta puuta saa hengenvaaran vuoksi itse yrittää poistaa. Soita havainnoista vikailmoitusnumeroomme 0800 9 2500. 

puu kallellaan

Puunkaatoavun yhteydenottolomake

*
*
*
*
*
Liitä halutessasi kartta tai valokuva.
Vain yksi tiedosto.
Rajoitus: 64 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
*
olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn siinä olevat ehdot.