Artikkeli

Tule kehittämään tulevaisuuden sähköverkkoa kanssamme

Hyvä asiakkaamme, tule kehittämään toimitusvarmempaa tulevaisuuden sähköverkkoa kanssamme.
Tule kehittämään tulevaisuuden sähköverkkoa kanssamme! Kuvassa mies kalliolla veden äärellä katselee kaukaisuuteen.

Sähkönkäyttö lisääntyy nopeasti sähkön korvatessa fossiilisia polttoaineita esimerkiksi teollisuudessa, liikenteessä ja lämmityksessä. Samaan aikaan verkkoon liitetään uusiutuvaa sähköntuotantoa. Sähköverkko vaatiikin jatkuvaa kehittämistä.

Aurinkopaneelit oman kiinteistön katolla, tuulivoima, sähkön varastointi ja muut uudet sähkön tuotantotavat ovat tulevaisuutta. Sähköala kehittyy vauhdilla. Puhtaamman ja toimivamman tulevaisuuden edellytyksenä ovat toimivat sähköverkot.

Kajavella viemme kehitystä eteenpäin ja kutsumme sinut mukaan kehitystyöhön.

Meillä, kuten kaikilla suomalaisilla sähköverkkoyhtiöillä, on jo lakiin kirjattu velvoite kehittää jakeluverkkoja. Velvoitteiden noudattamista valvoo Energiavirasto, jolle olemme vuodesta 2014 lähtien toimittaneet kehittämissuunnitelmamme kahden vuoden välein.

Nyt on sinun vuorosi vaikuttaa!

Keväällä 2022 kaikki verkkopalveluyhtiöt esittävät ensimmäistä kertaa kehittämissuunnitelmansa myös asiakkaittensa arvioitavaksi.

Voit tutustua suunnitelmaamme ja kommentoida sitä verkkosivuillamme 12.5.–12.6.2022 välisenä aikana. Kehittämissuunnitelmassa kerromme sähköverkon kehittämisen periaatteittamme ja tavoitteitamme.

Näkemyksesi ovat tärkeitä. Päivitämme suunnitelmaa kommenttiesi perusteella. Tavoitteenamme on varmistaa, että käytössäsi on toimintavarma sähköverkko takaamassa turvallisen arjen.


Seuraavan kyselyn teemme vuonna 2024. 

Kiitos vastauksistanne

Saimme yli sata vastausta kehittämissuunnitelmaamme, iso kiitos jokaiselle! 

Lue tiivis raporttimme asiakaskyselyn tuloksista ja tutustu valmiiseen kehittämissuunnitelmaan 2022.