Uutinen

Kajave jakanut apurahoina viisituhatta euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan

Kajave on jakanut Taustavoimaa-apurahoina yhteensä 5 000 euroa yhdeksälle eri yhdistykselle lasten ja nuorten vapaa-ajan toiminnan ja harrastamisen tukemiseksi.
Lasten harrastustoiminnassa saa kavereita

Kajave jakanut apurahoina viisituhatta euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan

Kajave on tukenut jo yli kymmenen vuoden ajan lasten ja nuorten harrastustoimintaa alueellaan jakamalla vuosittain 5 000 eurolla apurahoja. Tänä vuonna apurahoja on myönnetty yhdeksälle eri yhdistykselle. 

­– Pitkäjänteinen työ lasten ja nuorten vapaa-ajan toiminnan tukemiseksi on tärkeää. Taustavoimaa-apuraha mahdollistaa omalta osaltaan seurojen harrastustoimintaa. Mielekäs ja kiva yhteinen tekeminen puolestaan lisää hyvinvointia ja vähentää yksinäisyyttä, sanoo asiakkuuspäällikkö Maarit Tuovinen

Pääperiaatteena on myöntää apurahaa mahdollisimman monelle taholle ja mahdollisimman monenlaiseen toimintaan, jotta tuki tavoittaa lapset ja nuoret laaja-alaisesti.

Tänä vuonna apurahoja jaettiin elokuvatuotantoon, taide- ja kulttuuritoimintaan, ryhmäliikuntaan, pienryhmätoimintaan, moottoripajatoimintaan ja urheiluun.

Vuoden 2022 apurahan saajat

Isa Asp -seura ry

Matushka ry

Kajaanin 4H-yhdistys ry

Kosken kyläyhdistys ry

Kuhmon Kiva ry

Kajaanin Honka ry

Korve Kopse ry

Kuhmon Kivattaret ry

Setlementti Kainulan kannatusyhdistys ry

 

Taustavoimaa-apurahat

  • Kajave tukee Taustavoimaa-apurahoilla vuosittain 5 000 eurolla lasten ja nuorten harrastustoimintaa.
  • Apurahaa voivat hakea yhdistykset, kerhot, harrastuspiirit ja muut tahot, jotka järjestävät alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille harrastustoimintaa Kajaven sähköverkkoalueella.
  • Tukea voidaan myöntää kullekin hakijalle enintään 700 euroa.
  • Apurahan hakuaika alkaa vuosittain joulukuussa ja kestää helmikuun loppuun.